Αιμοδοσία ΟΓΕΕ Λευκωσίας 22/09/2011

Αγαπητές φίλες

Με μια ξεχωριστή βραδιά σε ευχάριστη ατμόσφαιρα, ωραία μουσική και «καλό φαγητό» και «καλό κρασί» ευχηθήκαμε και φέτος το «Καλό Καλοκαίρι».
Είπαμε τα δικά μας, χαρήκαμε την συντροφιά μας, το περιβάλλον αλλά κυρίως αισθανθήκαμε την δύναμη της ομάδας.
Γιατί είμαστε μια ομάδα.
Η δύναμη μας εξαρτάται από το τι θα καταθέσει η κάθε μια από μας. Η κατάθεση γίνεται σ’ένα κοινό λογαριασμό ευθύνης και δράσης δικής μας.
Καταθέτες λοιπόν όλες εμείς, Γυναικών Επιχειρηματιών, Επαγγελματιών Λευκωσίας. Ευνοούμενοι? Πέρα από εμάς και οι υπόλοιπες γυναίκες.
Σαν πρώτη εκδήλωση της χρονιάς που μας πέρασε οργανώσαμε αιμοδοσία των μελών μας σε μια προσπάθεια να καταστεί η αιμοδοσία ένας πραγματικός θεσμός κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης. Μια πράξη αγάπης αλλά και η καταξίωση της ανιδιοτέλειας.
Η αιμοδοσία αυτή έγινε στις 22 Σεπτεμβρίου 2011 και αποτέλεσε την έναρξη Δημιουργίας Τράπεζας Αίματος για τα μέλη μας.
Έχουμε εκδώσει κάρτα μέλους. – Ήδη αρκετές από εσάς που έχετε παρευρεθεί στις τελευταίες μας εκδηλώσεις τις έχετε ήδη παραλάβει- που να επιτρέπει στα μέλη μας παρουσιάζοντας την σε περίπτωση εκτάκτων ιατρικών περιστατικών να δικαιούνται λήψη αίματος τόσο από κρατικά όσο και από ιδιωτικά νοσηλευτήρια.
Πέραν της λήψης αίματος μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε δίνοντας αίμα για ενίσχυση της Τράπεζας αίματος του Οργανισμού μας.
Η αιμοδοσία εκτός από δείγμα ανθρωπισμού αποτελεί και συνειδητή πολιτική πράξη.
« Όταν το αίμα μας γίνεται ζωή,
Τότε η ζωή μας γίνεται πιο όμορφη»
Σας εύχομαι από καρδιάς Καλό Καλοκαίρι γεμάτο όμορφες στιγμές.
Με φιλικούς χαιρετισμούς

Μαίρη Παπαδοπούλου

sign

 

 

 

Πρόεδρος ΟΓΕΕ Λευκωσίας