Εκτακτη Γενική Συνέλευση BPW/ΟΓΕΕ Λεμεσού (για τη διενέργεια ενδιάμεσων εκλογών)

Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου 2019, ώρα 18:00 στο Ξενοδοχείο Κούρειο Λεμεσού.

Στις 26 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε  η Έκτακτη Γενική Συνέλευση του BPW Λεμεσού για τη διενέργεια Ενδιάμεσων Εκλογών ούτως ώστε να πληρωθούν οι θέσεις που κενώθηκαν μετά την παραίτηση τριών εκ των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου. Οι εργασίες διεξήχθησαν μέσα σε κλίμα ευχάριστο και δημιουργικό.

Η Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου κυρία Φανή Αντωνιάδου προλόγισε την συνέλευση, παρουσίασε το έργο που επιτελέστηκε μέχρι στιγμής και ευχαρίστησε την Πρόεδρο της ΚΟΓΕΕ και παλιές αξιωματούχους για την παρουσία τους στη Συνέλευση.  Αφού εξήγησε ότι η Έκτακτη Γενική Συνέλευση συγκλείσθηκε για να πληρωθούν οι θέσεις που κενώθηκαν, ευχαρίστησε τα μέλη που αποχώρησαν  από το Συμβούλιο για τη συνεισφορά τους στον Οργανισμό.  Στο σύντομο χαιρετισμό που απεύθυνε η Πρόεδρος της ΚΟΓΕΕ κυρία Μαίρη Παπαδοπούλου στη συνέχεια υπογράμμισε ότι η ΚΟΓΕΕ είναι πάντα στο πλευρό των τοπικών ΟΓΕΕ και ευχήθηκε στο καινούριο Συμβούλιο του ΟΓΕΕ Λεμεσού να εργαστεί παραγωγικά για την επίτευξη των στόχων του.  Ακολούθως ορίστηκε τριμελής Εφορευτική Επιτροπή για τη διενέργεια των εκλογών την οποία αποτέλεσαν οι κυρίες Κικούλα Κότσαπα, Νίτσα Παπαχριστοδούλου και  Άντια Χαράκη.

Στη συνέχεια έγινε παρουσίαση των υποψήφιων κυριών για το Διοικητικό Συμβούλιο και εφόσον δεν υπήρχαν ανθυποψήφιες η ολομέλεια προχώρησε στην επικύρωση του καινούριου Συμβουλίου.

Το Νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΓΕΕ Λεμεσού  καταρτίστηκε σε σώμα και έχει την εξής σύνθεση:

Πρόεδρος

Φανή Αντωνιάδου-Πουπούτση 

Αντιπρόεδρος Α’

Σοφία Χαραλάμπους-Φιλιππίδη

Αντιπρόεδρος Β’

Αίγλη Σιακούτα

Γραμματέας

Ζωή Beeks

 Ταμίας

Παυλίνα Μελινιώτη Κυπριανού

Μέλη

Άνναμπελ Δρουσιώτη

Άντρη Μπόγια

Η πρώτη συνεδρίαση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΓΕΕ Λεμεσού ορίστηκε για τις 3 Οκτωβρίου  2019  ημέρα Πέμπτη και ώρα 4μμ στο ξενοδοχείο Crowne Plaza.